0

Assortiment

Bekijk hier een overzicht van ons complete assortiment, per onderdeel.

Versier ook jouw plein met Pleinplakkers!

Pleinspelen

De leukste schoolplein spelletjes! Deze vrolijke schoolpleinplakkers stimuleren kinderen om samen actieve en leerzame spelletjes te doen.

Pleinversiering

Kleurrijke en slijtvaste pleinversieringen in allerlei vormen, lijnen en vlakken. Leert kinderen om samen te spelen en te leren.

Verkeerspleinen

Spelenderwijs de verkeersregels leren! Kies uit een standaard verkeersplein, of stel je eigen verkeersplein samen. Van rotondes tot zebrapaden.

Sportvelden

Markeringen voor sportvelden. De ontwerpen bestaan uit onder andere een badmintonbaan, basketbalveld, een hockeyveld en een tennisveld.

Pleincoatings

Pleincoatings zijn op verf gebaseerde Pleinplakkers, uitermate geschikt voor versiering van onder andere vlakke muren.

Accessoires

Om alles compleet te maken kunnen wij diverse accessoires leveren ter aanvulling op de Pleinplakkers.

Ook jouw plein opvrolijken?

Ben je nog oriënterende? Vul dan onze pleinplanner in. Vink jouw wensen aan, en we stippelen samen jullie plein uit.

Bewegend leren

Bewegen is goed. Niet alleen voor je lijf, ook voor je hoofd. Het helpt kinderen om zich beter te kunnen concentreren.

Athletic Skills Model (ASM)

Het Nederlandse Athletic Skills Model is een wetenschappelijk onderbouwd totaalpakket voor sporten, spelen en bewegen. Gebruik je skills!

All in the game

All in the game: een interactief spel, met het schoolplein als gamebord. Een tikspel met spelregels én een parcours met opdrachten ineen.

Educatief (kennis)

De tafels leren kan ook hinkelend. Net als de letters van het alfabet. Pleinplakkers brengt kinderen in beweging – ook tijdens de les – en daagt ze uit met rekenen en taal.

Bewegen & sporten

Klaar voor de start? Af! Pleinplakkers biedt ook volop keuze als het om bewegen en sporten gaat. Of het nou om atletiek, voetbal, volleybal of hockey gaat.

Samen spelen

Samen spelen, ontdekken en vooral lol hebben. Speel bijvoorbeeld Twister eens in de buitenlucht. Pleinplakkers biedt urenlang speelplezier. Gegarandeerd.

Ruimtelijk inzicht (vormen)

Ruimtelijk inzicht oefenen? Dat doe je gewoon op het schoolplein. Met een vrolijke pleinplakker in diverse vormen en maten.

Rookvrij tegel

Sporten, spelen en leven in een rookvrije omgeving: steeds meer plekken worden rookvrij. Breng ook het logo van de Rookvrije Generatie als pleinplakker aan.