Wie wij zijn

Pleinplakkers bied je oneindig veel mogelijkheden om je grijze plein om te toveren in een waar speelparadijs. Wij denken graag met je mee over jouw ideale plein. Onze vakmannen brengen de educatieve pleinversiering graag voor je aan.

Plezier én bewegend leren met Pleinplakkers

Pleinplakkers maakt bewegen leuk. Kinderen zijn gek op spelletjes, felle kleuren en leuke vormen. Met onze kleurrijke slijtvaste pleinplakkers daag je kinderen uit om in beweging te komen.

Kinderen zitten niet alleen vol energie, ze barsten ook van de fantasie. Altijd in voor iets nieuws. Iets geks. Iets leuks. En weet je wat zo mooi is? Pleinplakkers laat ze ook leren.

Prijs kwaliteit verhouding

Wij bieden de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs

Pleinplakkers installatie team

Ons installatie team staat voor jullie klaar

Specifiek ontwerp op maat

Persoonlijke aandacht en eerlijk advies

Eigen voorraden & korte levertijd

Met onze eigen voorraden zorgen we voor snelle levering

Ook jouw plein opvrolijken?

Ben je nog oriënterende? Vul dan onze pleinplanner in. Vink jouw wensen aan, en we stippelen samen jullie plein uit.

Ons team staat voor je klaar!

Bij ons werken betrokken en bevlogen mensen. Met passie voor hun vak. We weten waar we het voor doen: blije koppies. Kinderen die (weer) buiten spelen. Leren. Ontdekken. Plezier hebben. Samen in beweging.

Pleinplakkers bied je oneindig veel mogelijkheden om je grijze plein om te toveren in een waar speelparadijs. Wij denken graag met je mee over jouw ideale plein. Onze vakmannen brengen de educatieve pleinversiering graag voor je aan.

Bekijk onze projecten

Deze projecten hebben we al mogen realiseren. Laat je inspireren!

Op zoek naar een complete oplossing?

Wij zijn onderdeel van KSP. Onze collega’s leggen dagelijks kleurrijke speeltuinen, uitdagende schoolpleinen en multifunctionele sportvelden aan.
Pleinplakkers zijn een mooie aanvulling in de speeltuin, op het schoolplein of het op het sportveld. Deze kleurrijke, milieuvriendelijke en slijtvaste pleinversieringen dagen kinderen uit om lekker te spelen en te bewegen.

Heb je een technische uitdaging? Zoek je juist een voordelig alternatief? Of ga je voor een creatieve invulling? Wij denken graag met je mee en bieden je een oplossing die aan jouw wensen voldoet.

Wij werken graag met jullie samen

Samen kom je verder! Dat is onze missie. Wij werken samen met scholen, speeltoestellenleveranciers, aannemers, gemeenten en hoveniers. Word jij net zo enthousiast van de mogelijkheden van Pleinplakkers? Hoogste tijd om kennis te maken.