Installatie

Bij ons werken betrokken en bevlogen mensen. Met passie voor hun vak. We weten waar we het voor doen: blije koppies. Kinderen die (weer) buiten spelen. Leren. Ontdekken. Plezier hebben. Samen in beweging.

Freek komt jouw plein plakken!

Pleinplakkers bied je oneindig veel mogelijkheden om je grijze plein om te toveren in een waar speelparadijs. Wij denken graag met je mee over jouw ideale plein. Onze vakmannen brengen de educatieve pleinversiering graag voor je aan.

Ontmoet ons Pleinplakkers installatie team

“Wij zijn super tevreden met onze pleinplakkers! Ons plein is nu helemaal compleet, en de kinderen vinden het geweldig. Bedankt Pleinplakkers team voor jullie werk!”

– BS de Morgenster, Lelystad

Ook jouw plein opvrolijken?

Ben je nog oriënterende? Vul dan onze pleinplanner in. Vink jouw wensen aan, en we stippelen samen jullie plein uit.

Zelf je plein plakken? Kan ook!

Stap 1

Reinigen – Grondig schoonmaken van het oppervlak, bij tegels/bakstenen goed de voegen schoon borstelen en het vuil verwijderen. Zeer belangrijk voor de hechting van het materiaal.

Stap 2

Drogen/verwarmen – Mocht de ondergrond nog vochtig zijn, raden wij aan met de brander het oppervlak droog te branden. Daarbij hecht het materiaal beter op een warmer oppervlak, dus zeker aan te raden op koudere dagen.

Stap 3

Aftekenen – Leg de pleinplakker neer en teken hem uit met bijvoorbeeld een krijtje, niet gekleurd, dat kan gaan mengen. Er is altijd een voorbeeld meegeleverd. Let op! Bij 25 graden of hoger leg je pleinplakker dan buiten de zon. Check altijd nog een keer of alles goed ligt.

Stap 4

Primer aanbrengen – Bij het aanbrengen van de primer is het essentieel om de primer goed tussen de naden van de tegels te drukken, zodat de pleinplakkers niet snel los komen van het oppervlak.

Stap 5

Plaatsen – Na het aanbrengen van de primer kun je de pleinplakker weer terug plaatsen.

Stap 6

Branden – Wees voorzichtig, het is aan te raden om je werkplek goed af te zetten. Je kunt hier gemakkelijk een onkruidbrander voor gebruiken. Zet de brander middelhoog aan en verdeel je vlam over de pleinplakker. Blijf nooit te lang op een plek branden, neem rustig de tijd en voorkom het verbranden of creëren van gaten van je pleinplakker. Check of de hoeken er goed op zitten, na een half uur is de plakker opgedroogd en kun je er niet meer op branden.

Bekijk hieronder de video met leginstructies