0

ASM Skills Garden Veendam in Veendam

ASM Skills Garden Veendam in Veendam

ASM Skills Garden Veendam in Veendam

Pleinplakkers werkt mee aan de grootste Skills Garden van Europa.

Pleinplakkers een belangrijk onderdeel in de realisatie van de Skills Garden in Veendam

Een werkelijk prachtig totaal project in Veendam. Een unieke locatie in de openbare ruimte op het leer- en sportpark De Langeleegte in Veendam. De Skills Garden is een speel-, sport en ontmoetingsplek gebaseerd op het Athletics Skills Model waarbij een omgevingwordt gecreëerd die toegankelijk is voor iedereen van jong tot oud, mensen met en zonder beperking, top- en breedte sport en georganiseerde en ongeorganiseerde sport.

Wij van Pleinplakker waren verantwoordelijk voor het gedeelte bij de Powerhill. Een simpel, maar doeltreffend stippen patroon volgens de gedachte van ASM.  Een uniek totaal project wat is gerealiseerd door onze partner KSP.

“Meer rendement uit hetzelfde aantal m2? Dan kan ook door te werken met kleuren en patronen. Ideaal als hulpmiddel voor tijdens de buitengymles, training en revalidatie, alsook uitdagend en uitnodigend voor het vrij spelen in de openbare ruimte en/of het schoolplein. In Veendam is dit recentelijk toegepast bij de grootste Skills Garden van Europa. De trappartij, als onderdeel van de PowerHill ® is voorzien van stippen gerealiseerd door Pleinplakkers. De verschillende beweegpatronen die hiermee te realiseren zijn, bieden daarmee een aanvulling voor een gevarieerd sport- en beweegprogramma. Veelzijdig bewegen leidt tot minder blessures, sporters worden creatiever en blijven een leven lang actief. “

Veendam
500m²
Educatief, sporten & bewegen
ASM
“Meer rendement uit hetzelfde aantal m2? Dan kan ook door te werken met kleuren en patronen. Ideaal als hulpmiddel voor tijdens de buitengymles, training en revalidatie, alsook uitdagend en uitnodigend voor het vrij spelen in de openbare ruimte en/of het schoolplein.”
– M. Postuma, Athletic Skills Model

Ook jouw plein opvrolijken?

Ben je nog oriënterende? Vul dan onze pleinplanner in. Vink jouw wensen aan, en we stippelen samen jullie plein uit.