BS Kaleidoscoop In Schiedam

BS Kaleidoscoop In Schiedam

BS Kaleidoscoop In Schiedam

Een veelzijdig plein voor jong en oud dat in samenwerking met KSP is gerealiseerd. Het eerste ASM – Pleinplakker project is een feit!

Een veelzijdig nieuw plein voor BS Kaleidoscoop

Samen met onze partner Athletic Skills Model (ASM) waren we al een tijdje bezig met het opzetten
van een aparte ASM-Pleinplakker lijn. Op een wat laagdrempelige, kostenbewuste manier de ASM gedachte toepassen op andere scholen.
Geen dure ondergronden, maar het gebruik maken van de situatie zoals deze er is.

Zo heeft er een opname plaats gevonden en is er vanuit deze opname gekeken naar de mogelijkheden op het plein bij de Kaleidoscoop. Zo is er door partner KSP Kunstgras diverse infra werkzaamheden opgepakt en
hekwerk geleverd rondom het minicourt. Naast deze werkzaamheden is er een blokkenveld gemaakt wat het traditionele Kingveld vervangt. Dit blokkenveld is ideaal voor tikspelen, vakkenspelen, stoeispelen en slag- & loopspelen.
Zo stond er ook een ouderwetse clownbasket die nu inzetbaar is als een uitdagende slinder die op elk niveau uitdagen. En is er een multifunctioneel minicourt gerealiseerd met coating en belijning.
Al met al een tevreden klant en het eerste ASM-Pleinplakker project is een feit.

Er kwam geld vrij om het schoolplein op te knappen. Uiteindelijk zijn wij uitgekomen bij ASM Pleinplakkers. Een vernieuwend concept waarbij de leerlingen en leerkrachten alle kanten op kunnen. Van een potje voetbal tot een lijnenspel en van Kingen tot rekenen en taal met de kleurenslang. De veelzijdigheid van de verschillende plakkers maakt het tot een groot succes.

De leerlingen kunnen in de pauze lekker spelen en de leerkrachten kunnen het plein inzetten tijdens de lessen. Daarnaast kan er na schooltijd gebruik gemaakt worden door de kinderen van de school en uit de buurt.

De samenwerking met het bedrijf was zeer prettig. Vaklui die weten waar ze het over hebben en graag meedenken in bedenken en uitvoering.”

Basisschool
500m²
Educatief, sporten & bewegen
ASM
“De samenwerking was zeer prettig. Vaklui die weten waar ze het over hebben en graag meedenken in bedenken en uitvoering.”
– Eline van BS Kaleidoscoop, Schiedam

Ook jouw plein opvrolijken?

Ben je nog oriënterende? Vul dan onze pleinplanner in. Vink jouw wensen aan, en we stippelen samen jullie plein uit.